Facebook Patza

Mivel ide már nem nagyon akarok írogatni, csak az elmaradt kritikákat fogom kirakni, áttettem a székhelyemet a Facebookra. Mert kell egy hely, amit eláraszthatok a felesleges hülyeségeimmel. Lesznek ott is ajánlók, meg mindenféle könyes-filmes cucc, szóval ha érdekel valakit, hogy mit olvasok, vagy csak szívesen követné az agymenéseimet, megtalál itt: Czikornyai & Patza


3 Megjegyzések

  1. Jájj. Le a facebookkal, éljenek a blogok! Most szőrtam k goodreadsen, hogy neked blogod is, erre arra jövök ide, hogy nem is? na ne =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem igazán szerettem a blog-formát, meg egy idő után inkább úgy éreztem, hogy ha van szerkesztőm, akkor jobban tudok fejlődni (és nekem ez volt az elsődleges célom, meg már sokkal specifikusabban is olvasok, van kutatási területem is -hahaha, ez de hülyén hangzik-, és jobban érdekel a tanulmány írás, vagy a komolyabb, elemzősebb kritika, mint itt bármi). szóval inkább más helyekre írok, aztán azt kirakom facebookra :) de most majd fogok ide egyet a Moran könyvről, mert az személyesebb.

      Törlés